Kismamajóga

19 augusztus 2010

A várandósság alatt az asszonyok teste sok-sok változáson megy keresztül,
ami teljesen  természetes folyamat. Az eddigi mozgásformák megterhelőek lehetnek a várandós szervezetnek.  A kismamajóga kíméletesen átmozgat, a jógalégzés összekapcsolja az akaratlagosan befolyásolható és az akaratlagosan nem befolyásolható izmok működését.

Minden várandósnak ajánlott! A módszer biztonságos, a jógában nem jártas asszonyok is könnyedén elsajátíthatják.

A gyakorlatok összekapcsolódnak a helyes légzéssel, és lazítják, nyújtják a medencét, a gát területét. Segítenek tudatosítani és megerősíteni a szülésben résztvevő izmokat. Fejlesztik és erősítik a testtudatosságot.

További jótétemény, hogy a rendszeres gyakorlás hatása megmarad hosszútávon, a szülés után is. (Helyes testtartás, helyes légzés, relaxált cselekvés.)

A gyakorlatok során figyelembe vesszük  a várandósság idejét és a felmerülő problémákra is megoldásokat keresünk az óra alatt.

Célom, hogy segítsem a nőket abban, hogy a szülésük természetes és örömteli, minden indokolatlan megterhelés, félelem és ellenállás nélküli legyen.

A kismamajóga  rendszeres gyakorlásával az asszonyok erősnek, fittnek és jól felkészültnek érzik magukat. A várandósság végére az asszonyok,  megismerik testük és a baba jelzéseit, odafigyelhetnek szükségleteikre. Jobban bíznak a testük ösztönös működésében.

A kismamák megtanulják, és gyakorolják a gátizmok elkülönítését, lazítását és összehúzását, hogy a gátizmok rugalmasak legyenek.

 

A relaxáció során kapcsolatot létesít a babájával, amikor a test teljesen ellazult állapotban van, önmagát programozza egy pozitív megerősítéssel.

 

 

Helyszín:

Rózsavölgyben
2000Ft/ alkalom
6 000Ft/magánóra az otthonodban
5 000Ft/magánóra a HoldVilág Műhelyben

Előzetes bejelentkezés szükséges!
holdvilag.info@gmail.com
06 30/331 22 33

Programajánló, Várandósoknak , , , , , , , ,