Babavarró kör

26 augusztus 2010

Puha, gyapjúból és pamutból készült manók és babák valamennyi korosztály számára. Természetes anyagokból, egyszerű formákkal, a fantáziát szabadon szárnyalni engedő jelzésszerű arckifejezésekkel. Igazán különlegessé pedig az teszi őket, hogy mi készíthetjük el, saját kezűleg.

A tanfolyam vezetője, Orth Magda http://picasaweb.google.com/orthmagda
waldorf pedagógusként több éve foglalkozik babavarrással.

Manók

A legkisebbek számára készülnek a csillag alakú, illetve hálózsákos, 20 cm nagyságú manók. Testük puha, kevéssé, vagy egyáltalán nincsenek kitömve, hogy az aprócska ujjak is könnyen elbabrálhassanak velük. Sipkájuk végébe csörgőt vagy csengettyűt is varrhatunk.

A 30 cm magas, sipkás manókat kétéves kortól ajánljuk. Ez a manó nem öltöztethető, mert ez a korosztály inkább még csak levetkőztetni szereti a manót, felöltöztetni nem, igény szerint azonban készíthető számára ruha is.

A 40 cm-es babákat nagyóvodás és kisiskolás gyerekeknek ajánljuk. Testüket – melyet már nem borít fix alsó ruha – gyapjúval tömjük keményre, fix sapkájuk helyett tetszés szerint varrhatunk nekik hajat. Hogy a baba fiú, vagy lány, vörös- vagy barnahajú, hogy milyen ruhát visel, az mind csakis tőled, a készítőjétől – és persze csemetéd igényeitől – függ.


A varrókör folyamatosan működik, ha szeretnél csatlakozni, válts bérletet!

Bérleteink:

2 alkalom (20cm-s manóvarrás): 6000Ft

3 alkalom (30 cm-s manóvarrás): 9.000.- Ft

6 alkalom (babavarrás): 18.000.-

Időpont kéthetente szombaton 14-17h-ig
Az árak  az alapanyagot nem tartalmazzák. A beszerzésben segítünk.

Bejelentkezést kérnék!

Kisgyermekeseknek, Mindenkinek, Programajánló, Várandósoknak