Kezdőlap » Nincs kategorizálva » bemutatkozás

bemutatkozás

10 július 2011

Vargáné Nagy Anna vagyok, három gyermek édesanyja.

Különös az életemben a pici gyerek utáni vágy. Szültem három gyermeket, mégis folyamatosan arra vágyom, hogy újszülöttet ringathassak. Rádöbbentem, hogy mamáknak kell segítenem a várandósság alatt, a vajúdás és a szülés folyamán, a szoptatás ideje alatt.

2006 tavaszán részt vettem egy AquaNatal tanfolyamon, hogy minél több várandós anyának tudjak segíteni abban, hogy mire eljut a szülésig nőiségében megerősödjön. 2006 szeptemberében végeztem el a várva várt  MODULE dúlaképzőt, melynek fantasztikus négy napja alatt sok mindent megtapasztaltam, megtudtam rólunk Nőkről. Szeretném, ha minél több nő jutna el odáig, hogy önmagát tökéletesnek, csodálatosnak, erősnek, szépnek és kiteljesedettnek érezhesse. Ebben egy jó szülésélmény sokat segíthet, és életre szóló energiatartalékot jelenthet a nőiség minél teljesebb megélésének útján. Elvégeztem a 40 órás “Korszerű szoptatási ismeretek” tanfolyamot, hogy hatékonyabb segítséget tudjak nyújtani a szülés után a kismamáknak. Kismamajóga oktató és szülésfelkészítő tanfolyamot végeztem 2008 nyarán.

Dúlaként szeretném, ha a nők minél háborítatlanabbul tudnának szülni – kórházban is, ehhez nyújtok lelki és fizikai támogatást az anyák igényei szerint. Ha a szülés csodálatos energiája eltölti az anyákat, akkor egyre mélyebbre tudnak belemerülni ebbe a furcsa ősi, ösztönös világba, amely közelebb viszi őket kisbabájukhoz. Szeretnék segíteni, hogy ebben az intim közegben az anyák zavartalanul átélhessék ezt a csodát, és köszönöm, hogy beengednek életük egyik legfontosabb szakaszába.

Programkínálatunk folyamatosan bővül, ha szeretnél értesítést kapni az aktuális és új ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelünkre a holdvilag.info@gmail.com címen!

Várunk szerettel,

a HoldVilág csapata

Nincs kategorizálva