Kezdőlap » Mindenkinek, Programajánló » Egyéni segítő konzultáció, művészetterápia

Egyéni segítő konzultáció, művészetterápia

26 augusztus 2011


A segítő konzultáció célja, hogy a különböző krízisekben, elakadásokban, túlzott mértékű, negatív stressz helyzetekben nyújtson segítséget, támogatást.

Bárkivel előfordulhat, hogy olyan élethelyzetbe, szituációba kerül, amikor nem látja a kiutat, megoldást, saját tudása, ereje már nem elég a probléma kezeléséhez.

Vannak helyzetek, amikor a segítséget az jelentheti, ha egy kívülálló, objektív szemlélettel bíró, figyelmet, támogatást nyújtani tudó személlyel oszthatjuk meg problémáinkat, kereshetjük a megoldás felé vezető utat.

Működő segítőforma abban az esetben is, ha valakinek a mélyebb önismeret, a személyiség- fejlődés, illetve az önmegvalósítás a célja. Ez esetben épülhet a grafológiai elemzésre is.

Stresszoldás, stresszkezelés: relaxációs módszer (rátanulással, kondicionálással megtanuljuk ellazítani testünket, lelkünket, szellemünket) illetve művészetterápia ( képi kifejezés, zenehallgatás, élmények feldolgozása, megbeszélés) segítségével.

A tanácsadás menete:

Első találkozás alkalmával, a beszélgetés tartalmától függően kötünk megállapodást (célkitűzés, időkeret, alkalmazott módszer) a további együttműködést illetően.

Ár:

Konzultáció: 5000 Ft/óra

Bejelentkezés:
Benkó Erzsébet
erzsebetbenko@gmail.com
06/30/ 555-2109

Mindenkinek, Programajánló , ,