Kezdőlap » Mindenkinek, Programajánló » Út a téli napfordulóhoz

Út a téli napfordulóhoz

20 november 2011

                                                                       

Felkészülés a karácsonyi ünnepkörre 

a karácsonyhoz való lélektani viszonnyal a középpontban

Csoport célja

Gyermekkorunk idealizált karácsonyai az életünk során belső ünneppé válnak. Mindenki életében fontos feladat, hogy a karácsonyhoz fűződő viszonyát kialakítsa, illetve időről időre átalakítsa. Előfordulhat, hogy a karácsonyra való felkészülés terhet, frusztrációt, idegeskedést jelent számunkra.

Azokat várjuk a Téli napforduló csoportba, akik a karácsonyhoz való viszonyukban szeretnének változást elérni. Az adventi időszak kiváló alkalom arra, hogy a várakozás során az ünnepre való felkészülés alatt újrafogalmazzuk, helyreállítsuk ezt a belső viszonyt, illetve, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz.

Közös találkozások során relaxációs, pszichodramatikus és művészetterápiás technikákat alkalmazunk, melyek otthon elvégzendő feladatokkal is kiegészülnek.

Csoportvezetők

Szantner Judit: klinikai pszichológia, illetve vallás- és családpszichológia szakirányokon szereztem diplomámat, majd elsajátítottam az autogén tréning módszerét. Jelenleg posztgraduális klinikai szakpszichológusi tanulmányokat folytatok. Mindennapi munkám során csecsemők és kisgyermekek, valamint családjaik fejlődésével, lelki egészségével foglalkozom. Fontosnak tartom, hogy a napi rutintevékenységeinken túl fordítsunk kellő figyelmet környezetünk és lelki folyamataink tudatosabb megélésére.

Fischer Dóra: jelenleg magánpraxisban dolgozom, ahol felnőttek és serdülők számára biztosítok életvezetési és pszichológiai tanácsadást, emellett posztgraduális családterápiás és klinikai szakpszichológus képzésben veszek részt. Munkámban nagy segítséget nyújtanak számomra pszichodramatikus, krízisintervenciós és művészetterápiás tapasztalataim. Főbb törekvéseim (Munkám során képviselt alapelveim) az éntudatosság fejlesztése, a magunkban rejlő potenciálok felfedezése és kibontakoztatása, valamint családi rendszerünkben való helyünk megtalálása, családi viszonyaink rendezése.

Részletek

A csoportfoglalkozások helyszíne: Budapest

A csoportfoglalkozások időpontjai: a Napforduló csoport 4 alkalomból áll, az egyes alkalmak csütörtök esténként 19-21 óráig tartanak az alábbi napokon:

2011. december 1.,8.,15.,22.

Részvételi díj: egy alkalom díja 3000 forint+ ÁFA/fő, ami magában foglalja a terembérlés és az eszközök költségeit is.

Akció: a négy alkalom díjának egyösszegű befizetése esetén (az első alkalommal) a részvételi díj kedvezményesen 10 000 forint+ÁFA/fő.

Elérhetőségeink:

E-mailnapfordulocsoport@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Napfordul%C3%B3-csoport/313092728704168

Telefon: Szantner Judit: +36-70/ 379-90-94

Fischer Dóra: +36-30/490-79-89

Jelentkezés módja: a Napforduló csoportba jelentkezni a honlapunkon elérhető jelentkezési lap kitöltésével a napfordulocsoport@gmail.com címen lehet.

Minden szíves érdeklődőt szeretettel várunk:

Fischer Dóra és Szantner Judit

 

 

 

 

Mindenkinek, Programajánló ,